Dag 8 – Rust- en wasdag

Vandaag hebben we maar één doel, boodschappen doen. Verder hebben we niets op het programma staan. Oorspronkelijk zouden we naar de Plymouth Plantation gaan, maar we hebben de indruk dat dat net zo iets is als Mystic Seaport, dus we zien er vanaf om te gaan. Bovendien hebben we de aankomende 3 dagen veel op het programma staan, dus een dagje rustig aan doen is prima. We zijn eerst naar de Stop and Shop gegaan, een onderdeel van Ahold. Een veel mooiere, maar ook duurdere winkel dan Walmart. Daar hebben we voor een dag of 4 ingeslagen, dus voorlopig hoeven we geen boodschappen meer te doen. En wat blijkt, het is tax-free weekend. Eens per jaar rekenen ze in Massachusetts geen tax, dus dat scheelt weer wat. Onderweg hebben we voor het eerst getankt (28 gallons voor 75 dollar) en toen we terug op de camping waren is Monique de was gaan doen en is Richard gaan zwemmen met Iris en Susan. Op de camping is een Laundramat en al met al kostte het zo’n 1½ uur om de was te doen. Van een aardige Amerikaan hebben we een oud filmroldoosje gekregen met 3 dollar aan kwartjes en daar stoppen we vanaf nu alle quarters in voor de was. De totale was kostte ongeveer 20 quarters. ’s Avonds hebben we voor het eerst de barbecue aangestoken en lekker mais en vlees geroosterd. Na de afwas konden we daar ook nog de marshmellows op roosteren. Al met al een lekker relaxed dagje. Morgen vertrekken we weer naar het noorden van Boston. Onderweg rijden we langs Salem, het heksendorp.

3 opmerkingen:

  1. hallo piepeltjes,
    ik heb alles gelezen, en ja! het lijkt wel erg leuk....
    Hoop dat jullie erg genieten, en ook een beetje relaxen.
    Wij hebben een heel prima vakantie gehad aan de franse kust, met een hoop zon, zonder regen. Nu weer een beetje gesetteld, en weer begonnen met werken helaas, ze sparen me helaas voor geen centimeter.
    Nog veel plezier, groeten van maud

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo,
    wat een verslag al zeg! Leuk om te lezen en te zien wat jullie allemaal beleven. Ziet er erg leuk uit! Wij zijn al weer 2 weken aan het werk en vandaag zijn de kids weer voor het eerst naar school geweest. Wij hebben overigens ook een erg fijne vakantie gehad met veel zon, prachtige omgeving en leuke uitstapjes. Erg genoten! Groetjes en veel plezier nog.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hoi Richard, deze is speciaal voor jou! Vitesse is overgenomen door een hele rijke Georgier (Miljardair) Hij wil binnen 3 jaar Nederlands kampioen worden. Maar geniet nog maar flink van het gezinnetje en the all American dream.

    Erwin Erika en Bas

    BeantwoordenVerwijderen