Dag 5 – De Camper! Files en een boodschappendrama.

Vandaag gaat deel 2 van de vakantie beginnen! We regelen een autorit van het hotel naar de RV verhuurder (Moturis) om 8.45 uur. Het is vandaag regenachtig en frisser dan gisteren en dat is voor vandaag eigenlijk wel lekker. We zijn mooi op tijd bij Moturis en we zien onze camper al staan als we het terrein oprijden. Met de uitleg inclusief ‘paperwork’ en een instructievideo zijn we al gauw 1½ verder en vervolgens met het uitpakken en inruimen nog wel ruim een uur. Het is dan ook een uur of 13.00 voordat we wegrijden, op weg naar de dichtst bijzijnde Walmart. Aangezien we daar ook een Tomtom gaan halen, moeten we dus met een routebeschrijving naar de Walmart toe. Nou, dat ging niet helemaal in een keer goed. Eerst reden we verkeerd en toen we eenmaal in White Plains waren waar de Walmart zit, was het nog even zoeken naar de Walmart zelf. En toen was er geen parkeerplaats waar we de camper kwijt konden. Uiteindelijk na lang zoeken, de camper op 5 minuten lopen van de supermarkt neergezet. We hebben niet alles gehaald wat we wilden, omdat we dat niet allemaal lopend mee konden nemen. Toen we uitgeshopt waren, wilden we met boodschappenwagen en al naar de camper lopen, maar wat blijkt; de wielen blokkeren wanneer je het pand verlaat. Dus daar stonden we met ongeveer 20 tasjes. Uiteindelijk is Richard naar de camper gelopen en heeft hem (illegaal) voor de Walmart neergezet, snel de tasjes geladen en weggereden. Met de Tomtom was het niet zo moeilijk om de weg uit White Plains te vinden. We reden op de 1 richting Mystic, maar de bruggetjes werden steeds lager. Uiteindelijk zijn we van de 1 afgegaan om de I-95 te nemen, zodat we in ieder geval niet bang hoefde te zijn voor de hoogte (ondanks dat tomtom het daar niet mee eens was). Alleen daar was het wel behoorlijk druk. We zaten inmiddels in de spits en wat een ritje van 2 uur had moeten zijn, duurde uiteindelijk 3½ uur. Uiteindelijk reden we om 20.15 de KOA campground op bij Mystic. Even snel een eitje gebakken en met de zaklamp de site verkend. Voor het eerst donuts (dunkin) gegeten met een heerlijk kopje zelfgemaakte filterkoffie. Daarna de meisjes in bed gestopt voor de eerste nacht in de camper.

6 opmerkingen:

  1. Oeps, dat is wat anders verlopen dan gepland inderdaad ... Maar goed, jullie zijn in ieder geval nog op een schappelijke tijd op de camping aangekomen, maar dat was vast anders gepland.

    Zelf nog nooit met een camper geweest, maar daar komt wel wat bij kijken, dat blijkt wel ! Nou, veel plezier maar weer !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi familie Lagerweij,

    Dat probleem van de lage bruggen op de 1 herken ik van onze najaar 2008 reis, even opletten tijdens het rijden het staan namelijk (meestal) ruim van de voren aangegeven wat de doorrijhoogte van de volgende brug is.
    Goede reis en happy camping.
    Rob (AAforum)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. erg leuk om jullie belevenissen te lezen. We volgen jullie op de voet. ben benieuwd of de camper bevalt.

    groetjes,

    Erwin, Erika en Bas

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk om te zien dat we gevolgd worden. We proberen het elke dag even bij te werken.....

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo allemaal,

    Mooie camper en een leuk reisverslag. Kan lezen dat jullie ontzettend genieten. Bij ons nog alles rustig. Ik heb nog een vraagje voor jullie. Ik hoor sinds 2 dagen op jullie slaapkamer een tv of radio aan staan kan dit kloppen? Deze staat ook s'nachts aan. Ik kan deze namelijk horen op onze slaapkamer. We hebben geprobeerd naar binnen te kijken maar kunnen niets iets bijzonders zien.

    Groetjes wen en wes.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Juul, Sander Maud Peter15 augustus 2010 om 06:39

    Dit jaar zijn we met de tent geweest maar al die jaren met de camper, dus ik ken het gevoel wel. Die van jullie moet wel een slag of 5 groter zijn als ik het goed begrijp.
    Foto's!!!

    BeantwoordenVerwijderen