Dag 11 – Zwemmen, shuffleboard en kreeft eten

Lekker uitgeslapen! Het weer is weer heerlijk, zo’n 30 graden met een briesje en half bewolkt. Prima weer om op de camping een dagje te relaxen. De wasserette is naast het zwembad, dus we gaan lekker naar de pool en Monique gooit af en toe wat kwartjes in de wasmachine / droger. ’s Middags hebben we een uurtje shuffleboard gespeeld. Er is een shuffleboard baan op de camping en het is een soort combinatie van sjoelen en curling. Je moet met een soort stok een schijf wegduwen en zorgen dat ie in een veld eindigt met veel punten. Je kunt ook de schijf van de tegenstander wegkaatsen. Monique en Iris hebben 2 keer gewonnen van Richard en Susan. We waren al een paar keer langs een restaurant gereden op weg naar de camping met een groot bord: Steak and Lobster. Aangezien we overmorgen landinwaarts gaan, werd het toch de hoogste tijd om kreeft te eten. Dus we zijn naar dat restaurantje gereden. Richard, maar ook Iris bestelden kreeft en Monique een lekkere visschotel (Suus een cheeseburger). Na één hapje vond Iris het toch niet zo lekker, maar het is wel stoer dat ze het geprobeerd heeft. Uiteindelijk heeft Monique de kreeft opgegeten en heeft Iris van de visschotel gesnoept. Toen we de rekening kregen, moesten we even twee keer kijken. Een kreeft kost echt maar 17 dollar! Daarna hebben we een echte Amerikaanse traditie geprobeerd; we hebben een doggy-back meegenomen met de restanten van de visschotel en frietjes. Of we het op gaan eten weet ik niet, maar we wilden het gewoon een keer meemaken. De dag afgesloten met een goed kampvuur. Morgen gaan we Boston in!

2 opmerkingen:

  1. Kreeft niet lekker, hoe kan dat nou? Misschien was ze ziek...?
    Wij zijn net terug van een paar daagjes Brugee. In de regen... wees maar blij met jullie mooie weer. Hier is het inmiddels ook weer 25 graden en we maken ons op voor Dias Latinos.
    Groetjes en blijf schrijven, is erg leuk om 'live' te volgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wow dat is nog eens een shuffleboard. wat een leuke verhalen toch allemaal. Ben eigenlijk van Lake placid terug aan het lezen dus de reacties kloppen niet qua volgorde

    BeantwoordenVerwijderen