Dag 13 – De bergen in.

Vanmorgen voor het laatst ontbeten in Massachusetts. Het is weer prachtig weer en na het ontbijt vertrokken naar New Hampshire (staat nummer 6). Hoe verder de weg vordert, hoe meer het heuvelachtig wordt. We rijden echt over prachtige wegen, met bergmeertjes en dennenbomen, en af en toe mooie huizen tussen de bomen. Het is niet zo’n lange rit (in totaal zo’n 3 uur) en halverwege stoppen we bij een meertje even om te lunchen. Gewoon de stoelen er bij pakken, broodrooster inpluggen en eten maar, heerlijk. Onderweg komen we een Hannaford supermarkt (onderdeel Delhaize) tegen en daar doen we nog wat noodzakelijke boodschappen als melk,brood en muffins. Om een uur of 14.00 rijden we het campingterrein in North Conway op. De camping die we eigenlijk wilden was volgeboekt, maar deze camping blijkt een prima alternatief te zijn. We krijgen een prima plek in het bos en we gaan eerst maar even de camping verkennen. Grenzend aan de camping is een strandje aan de Saco rivier, een rustig kabbelend riviertje met kristalhelder water. Richard gaat met Iris en Susan gelijk maar zwemmen in de rivier, terwijl Monique nog even een was wegdraait. Daarna komt Monique ook. Het water in de rivier is heerlijk, niet te koud. We kopen snel een band, want het is heerlijk om je met de stroming van de rivier een stukje te laten meevoeren. Susan is met een schepnetje op zoek naar beestjes. Als we aan het strandje zitten, komen er veel kanovaarders voorbij. Dat gaan we morgen ook doen! Het is echt prachtig hier, dus we genieten met volle teugen. Het avondmaal bestaat uit pasta en rauwkost salade, dus een gezonde en voedzame maaltijd. Na het eten hebben Iris en Susan nog vriendinnetjes gemaakt en lekker in de speeltuin gespeeld. Vanavond moeten we voor het slapen gaan alle spullen buiten opruimen, elke avond wordt deze camping bezocht door ZWARTE BEREN!!! Dit is geen grapje, wij zijn blij dat we een camper hebben en niet zoals onze buren in een tent slapen.

2 opmerkingen:

  1. zo ik ben weer op de hoogte. En waar komt nu het stuk van dingen die wel tegenvielen? En wat stond er voor belediging op jullie mutsen? Kijk, daar ben ik nu weer benieuwd naar.
    Na zo'n luxe camper met veel vrijheid ben ik benieuwd wat jullie volgend jaar in de vakantie gaan doen......
    Hier zijn zo'n beetje alle vakantiespullen alweer uit beeld, het voelt wel weer als altijd. Alleen te vroeg donker 's avonds om te skaten! helaas!
    groetjes van Maud

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Morgen een foto van een zwarte beer? Komen jullie op die campings eigenlijk nog meer buitenlanders tegen of vooral amerikanen?
    Hier Dias Latinos, dat missen jullie dan weer

    BeantwoordenVerwijderen